Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Zelfstandig werkend Kok Bilthoven Tempo-Team 22-08-2023

Redactie Bilthovennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bilthoven beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Zelfstandig werkend Kok Bilthoven

Wil je graag aan de slag als Zelfstandig werkend Kok Bilthoven in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Zelfstandig werkend Kok Bilthoven. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Zelfstandig werkend Kok Bilthoven te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Zelfstandig Werkend Kok

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Zelfstandig werkend Kok Bilthoven

Klinkt deze vacature als Zelfstandig werkend Kok Bilthoven voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl en telefoonnummer 06 23 76 60 60. De website van Unknown is http://www.tempo-team.nl. Je kan je voor deze vacature als Zelfstandig werkend Kok Bilthoven tot Kim van de Vegte.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bilthoven komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bilthoven, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Bilthoven
  2. Zelfstandig werkend Kok Bilthoven Tempo-Team 22-08-2023

Bekijk nog meer vacatures