Over ons

Wij wonen al ons hele leven in Bilthoven en willen hier ook nooit meer weg. Bilthoven heeft alles wat ons hartje begeert en als we op vakantie zijn verheugen we er ons altijd op om weer thuis te mogen komen in ons mooie Bilthoven.

De bewoners zijn in onze ogen het mooiste aan Bilthoven. Of je hier nu geboren en getogen bent of misschien pas net hier bent komen wonen, iedereen draagt zijn steentje bij om Bilthoven nóg mooier te maken dan het al is. Dat is wat wonen in Bilthoven zo aantrekkelijk maakt, we zijn constant in beweging.

Missie & visie

Op Bilthovennieuwsvandaag.nl schrijven wij over het laatste nieuws in Bilthoven en omgeving. We willen alle inwoners informeren over wat er speelt in onze gemeente.

We gaan echter veel verder dan alleen het verstrekken van het laatste nieuws. Je vindr op onze websites ook tips voor activiteiten in en rondom Bilthoven, de leukste vacatures, woningen die te koop staan en nog veel meer! Wij schrijven over alles wat ook maar enigszins met ons mooie Bilthoven te maken heeft, dus zelfs mensen die hier al jaren wonen zullen verrassende informatie vinden. Uiteindelijk hopen wij dat deze website kan uitgroeien tot het centrale informatiepunt voor alle inwoners van Bilthoven.

Het laatste nieuws in Bilthoven

Bilthovennieuwsvandaag.nl is altijd de eerste met het laatste nieuws in onze woonplaats