Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kinderopvang Bilthoven

In Bilthoven zijn er diverse opties om je kindje naar toe te brengen als je op zoek bent naar een kinderopvang. Er zijn veel verschillende soorten opvang voor jouw kindje te bedenken. Ten eerste heb je het kinderdagverblijf/de crèche, deze is er voor kindjes van 0 tot 4 jaar oud. Dan heb je de peuterspeelplaats, deze is voor kindjes vanaf 2 jaar, totdat zij naar de basisschool toe gaan. Voor kindjes die al naar de basisschool gaan en waarvoor je opvang zoekt voor of na de schooltijden, is er de BSO. Een alternatieve mogelijkheid zijn gastouders. Hier krijgt je kindje meer aandacht omdat dit vaak kleine groepjes zijn. Hiervoor krijg je echter geen kindertoeslag. Laat je hierover goed informeren. 

Bekijk welke mogelijkheden jij hebt en wat voor jou de opties zijn. Doe vervolgens onderzoek naar de fijnste locatie in Bilthoven en laat je kindje met een gerust hart achter bij de professionals. 

Alle kinderdagopvang locaties in Bilthoven


In dit overzicht lees je alle mogelijkheden die er zijn qua kinderdagopvang in Bilthoven om je kindje naar toe te brengen als je zelf aan het werk bent. Klik op de naam van de kinderopvang om meer te lezen over wat zij aanbieden, de hoeveelheid groepen of kindjes, de openingstijden en nog veel meer.