Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Willem Barentszlaan 110 3742 PR Baarn te koop

Redactie Bilthovennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Bilthoven en de omgeving van Bilthoven. Zoek de ideale woning in Bilthoven.

Meer informatie over Willem Barentszlaan 110 3742 PR Baarn 

De woning aan de Willem Barentszlaan 110 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 369.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 100 m² en staat op een perceel van . Met 4 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Een geweldig groot appartement met vrij uitzicht over Cantonspark.

De advertentie van de woning aan de Willem Barentszlaan 110 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Bilthoven en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Willem Barentszlaan 110

Postcode en woonplaats

3742 PR Baarn

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

4

Vraagprijs

€ 369.000 k.k.

Interesse in Willem Barentszlaan 110 3742 PR Baarn

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Bos Makelaardij o.g.. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Willem Barentszlaan 110.

Ben je op zoek naar een makelaar in Bilthoven, bekijk dan zeker even deze makelaars in Bilthoven.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Willem Barentszlaan 110 3742 PR Baarn