Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Verzorgende IG Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN) Accolade Zorg 14-08-2023

Redactie Bilthovennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bilthoven beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verzorgende IG Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN)

Wil je graag aan de slag als Verzorgende IG Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Accolade Zorg is op zoek naar een Verzorgende IG Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN). Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 2199 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verzorgende IG Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verzorgende

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

16 – 32 uur

Salaris

2199 – 3025 euro

Solliciteren op de functie van Verzorgende IG Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN)

Klinkt deze vacature als Verzorgende IG Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 13-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Accolade Zorg. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Verzorgende IG Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bilthoven komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bilthoven, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Bilthoven
  2. Verzorgende IG Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN) Accolade Zorg 14-08-2023

Bekijk nog meer vacatures