Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Recordbeheerder Gemeente De Bilt 15-09-2023

Redactie Bilthovennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bilthoven beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Recordbeheerder

Wil je graag aan de slag als Recordbeheerder in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Gemeente De Bilt is op zoek naar een Recordbeheerder. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2545 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Recordbeheerder te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wat neem je mee?
Je bent communicatief vaardig en werkt nauwkeurig. Daarnaast denk je oplossingsgericht en toon je initiatief. Je kan omgaan met stress en met feedback. Ook schroom je niet om collega’s van feedback te voorzien.

 • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau.
 • Je bent flexibel in de omgang met werktijden van jezelf en van je collega’s.
 • Je bent digitaal vaardig en kan ook anderen die vaardigheden bijbrengen.
 • Ervaring met analoge dossiervorming en het vertalen van analoog naar digitaal is een pre.
 • Kennis van een zaaksysteem (met name zaaksysteem.nl) is een pre.

Wat bieden we?
Wij bieden een leuke, veelzijdige baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid, midden in Nederland. In jouw functie draag je bij aan een mooiere wereld voor onze inwoners. Je kunt werken waar en wanneer je wilt, maar uiteraard ontmoeten we elkaar regelmatig in ons goed bereikbare gemeentekantoor. Je krijgt 230 nieuwe collega’s die jou waarderen en inspireren. In onze Bilthal kun je altijd terecht voor een praatje met een van hen. En als je daar toch bent, neem je meteen even een stuk fruit mee. Klinkt goed, toch?
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden we een salaris van minimaal € 2.545 (schaal 7) tot maximaal € 4.052 (schaal 8) bruto per maand. Bedragen gelden bij een 36-urige werkweek (salarispeil 2 januari 2023).
 • We geloven in een langdurige samenwerking. Bij indiensttreding krijg je daarom direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden.
 • Naast het salaris krijg je een individueel keuzebudget (IKB) (17,05% van je salaris) dat je kunt besteden voor de aankoop van verlofuren, de aanschaf van een fiets of het volgen van een opleiding. Je kunt het keuzebudget uiteraard ook laten uitbetalen.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en thuiswerkvergoeding.
 • Een zakelijke telefoon en een laptop.
 • Actieve personeelsvereniging.
 • 194,4 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek.
 • Opleidingsmogelijkheden onder ander via ons eigen leerportaal.

Interesse?
Enthousiast geworden om aan de slag te gaan bij gemeente De Bilt? Solliciteer dan meteen! Wij ontvangen jouw cv en/of motivatiebrief graag via het sollicitatieformulier op Gemeentebanen. Je kun je brief richten aan Jeroen Botman, Senior HRBP. Het eerste selectiegesprek voeren we in de tweede week van oktober. Als jij meegenomen wilt worden in deze eerste gespreksronde, reageer dan uiterlijk zondag 1 oktober 2023.

Heb je nog vragen? Neem hiervoor per e-mail contact op met Laura Sportel, Recordbeheerder, via l.sportel@debilt.nl.Voor vragen over het proces kan je contact opnemen met Jeroen Botman, Senior HRBP, via telefoon 06 39 36 06 30.

Je bent ook altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken en kennis te maken.

Zó werkt het in De Bilt
Gemeente De Bilt heeft ruim 43.000 inwoners en bestaat uit zes kernen: Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Hollandse Rading en Westbroek. Bijzonder aan de gemeente is de groene ligging in een stedelijke regio. Wij werken aan een leefbaarder, groener, duurzamer en ondernemender De Bilt. Zin om hieraan bij te dragen? Kijk op ons YouTubekanaal of de video op onze website om te zien wat gemeente De Bilt nog meer te bieden heeft.

De afgelopen jaren hebben we belangrijke stappen gezet om meer opgavengestuurd en gebiedsgericht te werken. Daarnaast bouwen we verder aan een organisatie die flexibel is en slagkracht heeft: we werken vanuit kleine, zelforganiserende teams met een heldere kernopdracht.

Meer weten? Lees ons organisatieverhaal op onze website.

Delen? Ja graag! Acquisitie? Nee, bedankt.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Grondaankoper

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

2545 – 4052 euro

Solliciteren op de functie van Recordbeheerder

Klinkt deze vacature als Recordbeheerder voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Gemeente De Bilt. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres l.sportel@debilt.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://dlrs.info/4JKACyy. Je kan je voor deze vacature als Recordbeheerder tot Laura Sportel.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bilthoven komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bilthoven, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Bilthoven
 2. Recordbeheerder Gemeente De Bilt 15-09-2023

Bekijk nog meer vacatures