Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Grafisch Vormgever met inzicht voor hoogwaardige mobiele accessoires Telco Accessories BV 30-05-2024

Redactie Bilthovennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bilthoven beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Grafisch Vormgever met inzicht voor hoogwaardige mobiele accessoires

Wil je graag aan de slag als Grafisch Vormgever met inzicht voor hoogwaardige mobiele accessoires in HOUTEN? Bekijk dan snel deze vacature.

Telco Accessories BV is op zoek naar een Grafisch Vormgever met inzicht voor hoogwaardige mobiele accessoires . Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Grafisch Vormgever met inzicht voor hoogwaardige mobiele accessoires te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Grafisch Vormgever

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Handel/Groothandel, Elektronica

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3250 euro

Solliciteren op de functie van Grafisch Vormgever met inzicht voor hoogwaardige mobiele accessoires

Klinkt deze vacature als Grafisch Vormgever met inzicht voor hoogwaardige mobiele accessoires voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Telco Accessories BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.both@tag.nl en telefoonnummer 31306354800. De website van Unknown is https://www.xtorm.eu/nl/vacatures. Je kan je voor deze vacature als Grafisch Vormgever met inzicht voor hoogwaardige mobiele accessoires tot Monique Both.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bilthoven komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bilthoven, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bilthoven
  2. Grafisch Vormgever met inzicht voor hoogwaardige mobiele accessoires Telco Accessories BV 30-05-2024

Bekijk nog meer vacatures