Search
Close this search box.

Gijsbrecht van Amstelstraat 74 D 1214 BB Hilversum te koop

Redactie Bilthovennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Bilthoven en de omgeving van Bilthoven. Zoek de ideale woning in Bilthoven.

Meer informatie over Gijsbrecht van Amstelstraat 74 D 1214 BB Hilversum 

De woning aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 74 D staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 225.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 37 m² en staat op een perceel van . Met 2 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Modern appartement van 37m2, balkon, patio en 1 slaapkamer!

De advertentie van de woning aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 74 D kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Bilthoven en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Gijsbrecht van Amstelstraat 74 D

Postcode en woonplaats

1214 BB Hilversum

Woonoppervlakte

37 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

2

Vraagprijs

€ 225.000 k.k.

Interesse in Gijsbrecht van Amstelstraat 74 D 1214 BB Hilversum

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Buijs Regiomakelaars Hilversum. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Gijsbrecht van Amstelstraat 74 D.

Ben je op zoek naar een makelaar in Bilthoven, bekijk dan zeker even deze makelaars in Bilthoven.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Gijsbrecht van Amstelstraat 74 D 1214 BB Hilversum