Bekijk de vacature Chemisch Laborant (voeding) Science at Work Staffing BV 14-08-2023

Redactie Bilthovennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bilthoven beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Chemisch Laborant (voeding)

Wil je graag aan de slag als Chemisch Laborant (voeding) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een Chemisch Laborant (voeding). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2300 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Chemisch Laborant (voeding) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Voor het invullen van deze functie zoeken we naar een laborant met het volgende profiel:

 • Afgeronde MLO laboratoriumopleiding richting voeding, chemisch, allround laboratorium of vergelijkbaar
 • Aantal jaar werkervaring binnen een laboratorium binnen de voeding is een pré, maar ook startende laboranten zijn van harte welkom om zich aan te melden.
 • Gestructureerd en nauwkeurig in het werk wat je doet
 • Kwaliteitsbewust (ervaring met ISO-normen is een pré)
 • Een flexibele instelling, waarbij je bereid bent in een 3-ploegendienst mee te draaien


Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie gelden de volgende arbeidsvoorwaarden; 

 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Goed salaris: €2400 - €3200 obv een fulltime aanstelling. 
 • Aantrekkelijke ploegentoeslag bovenop bovenstaand salaris
 • Centrale ligging; goed aan te reizen vanuit verschillende regio's in NL 

Over Science at Work
Bij Science at Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 7 kantoren in de Benelux, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science at Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science at Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science at Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Chemisch Laborant

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Chemie/Petrochemie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2300 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van Chemisch Laborant (voeding)

Klinkt deze vacature als Chemisch Laborant (voeding) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 13-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres maarten.willekers@scienceatwork.nl en telefoonnummer 038 - 369 05 75. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als Chemisch Laborant (voeding) tot Maarten Willekers.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bilthoven komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bilthoven, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Bilthoven
 2. Chemisch Laborant (voeding) Science at Work Staffing BV 14-08-2023

Bekijk nog meer vacatures