Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Admiraal de Ruyterlaan 83 1215 LW Hilversum te koop

Redactie Bilthovennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Bilthoven en de omgeving van Bilthoven. Zoek de ideale woning in Bilthoven.

Meer informatie over Admiraal de Ruyterlaan 83 1215 LW Hilversum 

De woning aan de Admiraal de Ruyterlaan 83 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 260.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 51 m² en staat op een perceel van . Met 3 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Ervaar de charme van dit moderne, stijlvolle appartement!

De advertentie van de woning aan de Admiraal de Ruyterlaan 83 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Bilthoven en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Admiraal de Ruyterlaan 83

Postcode en woonplaats

1215 LW Hilversum

Woonoppervlakte

51 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

3

Vraagprijs

€ 260.000 k.k.

Interesse in Admiraal de Ruyterlaan 83 1215 LW Hilversum

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Hillen Garantie Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Admiraal de Ruyterlaan 83.

Ben je op zoek naar een makelaar in Bilthoven, bekijk dan zeker even deze makelaars in Bilthoven.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Admiraal de Ruyterlaan 83 1215 LW Hilversum