Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Vrijwilligers Algemene Ondersteuning (Bibliotheek) KunstenHuis Idea 17-05-2024

Redactie Bilthovennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bilthoven beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Vrijwilligers Algemene Ondersteuning (Bibliotheek)

Wil je graag aan de slag als Vrijwilligers Algemene Ondersteuning (Bibliotheek) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

KunstenHuis Idea is op zoek naar een Vrijwilligers Algemene Ondersteuning (Bibliotheek). Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Vrijwilligers Algemene Ondersteuning (Bibliotheek) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Baliemedewerker

Dienstverband

Vrijwilliger

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Vrijwilligers Algemene Ondersteuning (Bibliotheek)

Klinkt deze vacature als Vrijwilligers Algemene Ondersteuning (Bibliotheek) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot KunstenHuis Idea. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Vrijwilligers Algemene Ondersteuning (Bibliotheek) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bilthoven komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bilthoven, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bilthoven
  2. Vrijwilligers Algemene Ondersteuning (Bibliotheek) KunstenHuis Idea 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures