Search
Close this search box.

Soestdijkseweg Noord 335 3723 HB Bilthoven te koop

Redactie Bilthovennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Bilthoven en de omgeving van Bilthoven. Zoek de ideale woning in Bilthoven.

Meer informatie over Soestdijkseweg Noord 335 3723 HB Bilthoven 

De woning aan de Soestdijkseweg Noord 335 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 1.595.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 331 m² en staat op een perceel van 1.764 m². Met 10 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Soestdijkseweg Noord 335 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Bilthoven en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Soestdijkseweg Noord 335

Postcode en woonplaats

3723 HB Bilthoven

Woonoppervlakte

331 m²

Perceeloppervlakte

1.764 m²

Aantal kamers

10

Vraagprijs

€ 1.595.000 k.k.

Interesse in Soestdijkseweg Noord 335 3723 HB Bilthoven

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor BURGERSDIJK MAKELAARS BILTHOVEN. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Soestdijkseweg Noord 335.

Ben je op zoek naar een makelaar in Bilthoven, bekijk dan zeker even deze makelaars in Bilthoven.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Soestdijkseweg Noord 335 3723 HB Bilthoven