Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Klantenservice medewerker bij Independer Work-On 24-05-2024

Redactie Bilthovennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bilthoven beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Klantenservice medewerker bij Independer

Wil je graag aan de slag als Klantenservice medewerker bij Independer in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Work-On is op zoek naar een Klantenservice medewerker bij Independer. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2600 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Klantenservice medewerker bij Independer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Klantenservice

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2600 – 3300 euro

Solliciteren op de functie van Klantenservice medewerker bij Independer

Klinkt deze vacature als Klantenservice medewerker bij Independer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Work-On. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres maura@work-on.nl en telefoonnummer 020-7163853. De website van Unknown is https://www.work-on.nl/vacature/klantenservice-medewerker-bij-independer-hilversum-mn0500004200/?utm_campaign=WOT15692-2&utm_medium=feed-cpc&utm_source=nationalevacaturebank?utm_campaign=WOT15692-2&utm_medium=feed-cpc&utm_source=nationalevacaturebank. Je kan je voor deze vacature als Klantenservice medewerker bij Independer tot Maura Nieswaag.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bilthoven komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bilthoven, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bilthoven
  2. Klantenservice medewerker bij Independer Work-On 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures