Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Hr-medewerker UBN Uitzendbureau 31-05-2024

Redactie Bilthovennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bilthoven beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Hr-medewerker

Wil je graag aan de slag als Hr-medewerker in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

UBN Uitzendbureau is op zoek naar een Hr-medewerker. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2700 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Hr-medewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Hr Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2700 – 2700 euro

Solliciteren op de functie van Hr-medewerker

Klinkt deze vacature als Hr-medewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 31-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot UBN Uitzendbureau. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nathalie@ubnuitzendbureau.com en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://www.ubnuitzendbureau.com. Je kan je voor deze vacature als Hr-medewerker tot Nathalie Soszna Meurice.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bilthoven komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bilthoven, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bilthoven
  2. Hr-medewerker UBN Uitzendbureau 31-05-2024

Bekijk nog meer vacatures