Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Corporate recruiter (32 uur per week/geen interim) Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport 06-05-2024

Redactie Bilthovennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Bilthoven beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Corporate recruiter (32 uur per week/geen interim)

Wil je graag aan de slag als Corporate recruiter (32 uur per week/geen interim) in Bilthoven? Bekijk dan snel deze vacature.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is op zoek naar een Corporate recruiter (32 uur per week/geen interim). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3091 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Corporate recruiter (32 uur per week/geen interim) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Corporate Recruiter

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

3091 – 4921 euro

Solliciteren op de functie van Corporate recruiter (32 uur per week/geen interim)

Klinkt deze vacature als Corporate recruiter (32 uur per week/geen interim) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 4-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer 646075750. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Corporate recruiter (32 uur per week/geen interim) tot Michelle van de Beurcht.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Bilthoven komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Bilthoven, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures bilthoven
  2. Corporate recruiter (32 uur per week/geen interim) Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport 06-05-2024

Bekijk nog meer vacatures